Tamarillo Blog Tour

Voorafgaand aan onze tweede blogmeet contacteerde Stoffenmie  Stephanie ons allen met de vraag of we wilden bloggen over haar nieuwste – en bovendien gratis! – Tamarillo top. Als kers op de taart mochten we hiervoor ook een stofje uitkiezen!

 

ik koos ervoor om van het topje een zomers kleedje te maken. gezien ik een echt kleedjesmadam ben .

ik vindt het een super patroontje om te maken, zo eentje waar er nog vele van zullen volgen. zo een ideaal super snel klaar kleedje.

 

Graag willen ik Stephanie bedanken omdat ik  aan deze blogtour mochten meedoen. Neem zeker eens een kijkje op haar blog & de website van Cherry Designs – het nieuwe project van haar en Mr. Kersjes – en als je daar dan toch bent, download dan meteen dit leuke gratis patroon. 😉

 

 

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *