Let’s sti(c)k together juli/augustus 2017: gepakt & gezakt / / Back to school

Deze keer konden we kiezen tussen twee thema’s voor let’s stick together: terug naar school of gepakt en gezakt. mijn dochter mag binnen enkele weken naar het eeste leerjaar. einde schooljaar krijgen wij een hele lijst wat ze nodig had voor het eerste leerjaar. hiermee ging ik aan de slag.
 onderhanden had ze een turnzak en zwemzak nodig ik maakt haar van elke 1.
Dit werd haar turnzak met binnenin een scheiding zodat ze haar schoenen en kleding apart kan steken.
Voor haar zwemzak nam ik een ander model zodat ze zelf het verschil dadelijk goed ziet tussen haar turnzak/zwemzak.

FlaflinkoUnique MariekeGirls in UniformYjonisTwo OwlettesJust Just10Nathalie’s NaaiselsWoohoo by DavinaLarthMimalokiNaaizWollebolViTessBlogliesjeTante Fee196Sewing à la carte HutseprutsQueridaBlogrevolutionBij OogappelsienLunatiekCrealiefjesMiss PixieStokstaartje doet het zoJust DelphineMamadammekeMiel de FleurStoffenspulletjes Noxeema Khadetjes Wilwarin Made with Love

13 thoughts on “Let’s sti(c)k together juli/augustus 2017: gepakt & gezakt / / Back to school

  1. Oh, dat is handig dat je die lijst op voorhand krijgt – die krijg je bij ons twee/drie dagen voor het schooljaar effectief begint, dus dan is het vaak hollen om alles bijeen te krijgen. Twee vliegen in een klap trouwens, mooi én handig!

  2. Twee geweldige tassen en wat geweldig om zo aan je schooljaren te beginnen. Een apart vakje voor de schoenen is een top idee. Een voordeel van eigengemaakte tassen is dat je kinderen direct hun eigen tas te pakken hebben en je als ouder je kind direct herkent tussen alle andere kinderen.

  3. Een turnzak! Da’s nog eens een handig idee! Ik denk dat ik mij maar eens moet haasten om er eentje voor de dochter te maken die ook in het 1ste laarjaar zal starten. Welke patroontjes gebruikte jij hiervoor? XXX

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *