perfect?-Blogchallenge 7: gratitude challenge

Afgelopen zeek deden ze de laatst Perfect?-challenge van deze zomer georganiseerd door misspixie Deze week ging het over al de dingen waar we dankbaar voor zijn.

Na mijn depressies van het verleden (hopelijk blijven deze ook het verleden). Ben ik het leven heel anders gaan bekijken, en heb ik heel vaak nagedacht waar ik nu zo dankbaar voor ben.

1 van de belangstelling dingen voor mijn zijn mijn kinderen, ben hun heel dankbaar dat ik hun moeder ben en dat ze me ook echt nemen hoe ik ben, ookal heb ik dagen dat ik me minder voel zij zorgen er steeds voor dat ik toch blijf verder gaan ook als het even heel moeilijk heb.

deze week was ik ook heel dankbaar naar mijn man toe hoe hij de verbouwingen in een goede baan leidt, lokaal loopt het soms mis, hij weet steeds raad met goede oplossing, ben hem dankbaar dat hij dit allemaal voor ons gezin doet.

liefst,

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *