sansahash summer blogtour 2018

de ze blogtour mocht mee doen. en mijn allereerste giveaway.  De sanshash blogtour is eindelijk daar  ik mocht 2 patroontjes maken. ik koos de kamaria  ruffled top en dress & lana top en dress.

ik was zo blij met hoe de patronen in het echt er uit zag dat ik gewoon 2  outfits voor de dochter maakte.

voor de beide outfits gebruikte  ik de top van het patroon  kamaria ruffled top en dress en de rimpelrok van lana top en dress. Ik maakte dat rok apart van de top. zodat de outfits ook afzonderlijk kunnen gedragen worden.

mijn eerste outfit maakte ik van een zwart stofje (een beetje Doorschijnend)  voor de top en een katoenen stofje voor de rimpelrok

I am so glad that I was allowed to participate in the flower tour. and my very first giveaway. The sanshash flower tour is finally there, I was allowed to make 2 patterns. I chose the kamaria ruffled top and dress & lana top and dress.
I was so happy with how the patterns really looked like I just made 2 outfits for the daughter.
for both outfits I used the top of the pattern kamaria ruffled top and dress and the wrinkled skirt of lana top and dress. I made that skirt apart from the top. so that the outfits can also be worn separately.
my first outfit I made of a black fabric (a little translucent) for the top and a cotton fabric for the wrinkle skirt

de tweede outfit werd de rok uit een rekbare tricot gemaakt

the second outfit, the skirt was made out of a stretchy tricot

ik paste aan de rok aan zodat hij ook kan gedragen worden zonder het zwarte top.

na het maken van de rok, naaide ik er een boordstof aan de rok.

ik nam de maat van mijn dochter nog eens goed op, en deed hier 70 % van en zo groot maakte ik de boordstof.

de boordstof afgewerkt was 10 cm.
Rafflecopter giveaways

 

8 thoughts on “sansahash summer blogtour 2018

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *