Virtuele kettingbrief: Toon me je naaiplek.

 

Davina van Woohoo bedacht voor deze 40 dagen bloggen een leuke virtuele kettingbrief met het thema naaien. Zij gaf hem door aan An van Nononsonsmons . Zij gaf hem door aan Stephanie van MissPixie. Zij gaf deze virtuele kettingbrief door aan mij.

De opdracht: neem een foto van je naaiplek. Nu. Nee, niet opruimen. Nee, niets weghalen wat daar eigenlijk niet hoort te liggen. Het leven zoals het is willen we zien.Tof! En schrijf nu kort wat we allemaal zien. Waar ben je mee bezig? Welke projectjes zijn er ‘lopend’ of welke stofjes liggen er klaar om geknipt te worden? Welke patronen zien we op jouw kniptafel? Of waarvan zien we nog restjes?

 

Zoals je kan zien, is mijn naaiplek momenteel vrij leeg. Je ziet zelfs mijn naaimachine niet staan. Dat komt omdat ik vorige week een naaiworkshop gaf bij Femma waardoor mijn naaimachine en al het workshopmateriaal in een box in de garage staan. Helemaal klaar voor deel 2 van de workshop die gisteren doorging. (Ik typ dit bericht al op dinsdag en ik ken mezelf: om 23u ‘s avonds in de barre koude heb ik mijn auto niet meer uitgeladen. Al het naaigerief zit dus momenteel daar.)

IMijn naaitafel dient voor al mijn creatieve dingen die ik doe dus hier staat zowel mijn naaimachine, overlock als  cameo op.   Zoals je ziet heb ik een heel deel afgewerkte spulletjes liggen die dringend eens fotos van genomen moeten worden voor op de blog te zetten. dit vindt ik altijd het moeilijkste foto’s nemen van mijn afgewerkte stuks en zeker als het naaisels zijn van mezelf.
Dankjewel Stephanie voor me te taggen 🙂
Ik gooi het stokje met veel plezier naar:

 

Liefs,

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *