workshoppen in Lembeek

ik zou al een geruime tijd naar een workshop om beter met mijn cameo te kunnen werken. Een tijdje gelede zag ik dat Bieke van Biezonder deze workshops gaf, maar deze waren voor mij wel een heel stukje rijden (zonder file ongeveer1uur en 30 min, ik had de pech wel file te hebben natuurlijk :D)

ik volgde de beginners workshop, ooh zo blij dat ik deze eindelijk kon volgen. Door de nodig uitlegĀ  kan ik al iets beter met mijn cameo werken, dus hou de blog in het oog er zullen er zeker nog creaties volgen met mijn cameo.

deze creaties maakte ik vrijdagavond aansluiten aan de workshop. ze moeten enkel nog verwerken op een keldingstuk.

ymairo wou graag een robot, maar vondt dat dit lego mannetje heel erg in de buurt kwam, en ja hoor de dag na de workshop was hij heel blij met zijn ‘robot’

Mara is een echt meisje meisje (bij bepaalde momenten toch :D) dus vondt ik deze afbeelding echt wel haar ding, en jaja ze vondt het geweldig.

heb weer eens gescoord bij de kinderen.

bedankt Bieke voor de geweldig uitlegĀ  van deze workshop.

liefst

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *